La Paeria de Balaguer contractarà 18 persones durant un any en el marc del programa ‘Treball i formació’

La subvenció del programa ‘Treball i Formació’ es destina a fomentar l’ocupació i la contractació de persones en situació d’atur i pertanyents a col·lectius amb més risc d’exclusió social.

La Paeria de Balaguer  ha  rebut  l’adjudicació del programa del SOC Treball i Formació per poder contractar 18 persones de diferents perfils, amb contracte d’un any, el qual inclou formació i orientació laboral.

La subvenció del programa ‘Treball i Formació’ es destina a fomentar l’ocupació i la contractació de persones en situació d’atur i pertanyents a col·lectius amb més risc d’exclusió social. Al mateix temps, se’ls ofereix acompanyament per a una millor adaptació al lloc de treball i un reforç per millorar les seves competències i possibilitats d’aconseguir una feina en un futur. Concretament, aquesta edició s’adreça a la contractació de persones aturades de llarga durada, perceptores de la Renda Garantida de Ciutadania, dones, persones més grans de 52 anys o persones trans.

Els llocs de treball que s’ofereixen són diversos: auxiliars administratius, caps de brigada d’obres, agents cívics per gestió de residus, acompanyants per a la gent gran, paletes i jardiners. Les contractacions es faran a partir del mes de setembre i les candidatures sempre a través de l’Oficina de Treball de la Generalitat.

El programa Treball i Formació és una  política  de  foment  de  l’ocupació  del  SOC , finançada per la Generalitat de Catalunya i el SEPE.

Informa: Redacció

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.