Tret de sortida a la campanya de recollida de joguines per Nadal de la Creu Roja

Amb ‘Els seus drets en joc’ esperen aconseguir fins a 3000 joguines i jocs per a 2200 infants de la província

Ja estem a les portes de Nadal i més enllà de la màgia, activitats i festes d’aquests dies, també és una època per a la solidaritat. Són dies en què diferents entitats i associacions realitzen campanyes, com per exemple la que fa cada hivern la Creu Roja, recollint joguines per a infants i joves en situació de vulnerabilitat.

Amb el lema ‘Els seus drets en joc’, Creu Roja Joventut engega de nou aquesta iniciativa que ja arriba a les 31 edicions, i enguany vol aconseguir 3.000 jocs que s’entregaran a 2.200 infants de tota la província.

A banda de les donacions i recollida de joguines, s’ha fet indispensable davant l’augment de la necessitat la col·laboració del teixit associatiu, social i empresarial del territori. Una mostra d’això son les activitats que s’ha organitzat per aquesta campanya, com els partits solidaris de l’Escola de futbol sala Balaguer Comtat d’Urgell o la jornada d’activitats infantils organitzada per l’ACB.

Les donacions de joguines es poden fer en diferents punts de recollida com la Bilbioteca Margarida de Montferrat a Balaguer, l’Institut Ermengol IV de Bellcaire o a l’Ajuntament de Montgai, entre d’altres.


Informa: Gerard Díaz Tribó

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.