Mig centenar de nedadors participen en la travessia ‘Most Wanted’

La tercera edició d’aquesta prova comptava amb les modalitats de 15 i 4,5 km per les aigües del pantà de Camarasa

Poc abans de les 10 del matí del dissabte, 51 nedadors i nedadores es van tirar a l’aigua i van arrencar el seu camí en la 3a edició de la Travessia Most Wanted. Una prova que tornava a fer dos anys després de l’última, amb el pantà de Camarasa al 90% de capacitat i com a escenari de la jornada.

Igual que en l’última edició, la travessia ha comptat amb una prova de 15km des d’Àger fins a Vilanova de la Sal, i una altra modalitat curta de 4’5 km partint des de Santa Linya fins el mateix punt d’arribada.

Des de l’organització expliquen que es tracta d’una prova esportiva que també vol fomentar i posar en valor el patrimoni paisatgístic de l’emplaçament i els seus atractius turístics.

Cap a les 11 del matí els competidors en la distància curta arribaven al final del recorregut, amb Sonia Vilaltella com a guanyadora en la modalitat femenina i Guillem Escofet en la masculina.

En la prova llarga, Jordi Sanchís va guanyar amb un temps de 3 hores i 22 minuts en l’apartat masculí, i Natàlia Pocull en el femení fent el recorregut amb 5 hores i 14 minuts.

La travessia està organitzada pel CEN Balaguer i la Paeria de Balaguer, amb la col·laboració de Bombers, Agents Rurals i Creu Roja.


Informa: Gerard Díaz Tribó

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.