Balaguer serà seu del Mundial de futbol sala Sots-20

Tindrà lloc al Pavelló 1r d’octubre del 18 al 24 de novembre, amb la participació de Catalunya i onze seleccions internacionals més

Balaguer serà la seu del mundial de futbol sala S20 del 18 al 24 de novembre. La presentació s’ha fet aquest divendres al pavelló poliesportiu 1r d’octubre, les instal·lacions que acolliran la competició en la qual participaran 12 seleccions de diferents països.

El Campionat Mundial Sots-20 actualment és considerat el torneig més important de seleccions nacionals de futbol sala de la categoria, amb equips representants dels membres de l’Associació Mundial. Així la capital de la Noguera repeteix com a seu d’un torneig d’aquest tipus set anys després d’acollir el mundial femení.

En la presentació han estat presents autoritats de diferents entitats locals, les quals han destacat l’oportunitat que suposa per Balaguer i el territori el fet d’acollir un torneig internacional esportiu com aquest.

El combinat nacional català serà un dels equips partícips, competint amb potencies mundials com el Brasil, França, Itàlia, Mèxic, l’Índia o Nova Zelanda, entre d’altres.


Informa: Gerard Díaz Tribó

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.