Balaguer tornarà a celebrar el ‘Castanyasso’ el 31 d’octubre

L’Associació Joves BLG i l’Àrea de Joventut de la Paeria han presentat la programació de la festa, que se celebrarà al Pavelló Molí de l’Esquerrà

El pròxim 31 d’octubre Balaguer tornarà a celebrar la festa del ‘Castanyasso’. L’Associació Joves BLG i l’Àrea de Joventut de la Paeria han presentat aquest dijous al matí la programació de l’esdeveniment, que mantindrà el mateix model que en les anteriors castanyades, buscant donar continuïtat a l’èxit de participació i caliu de festa.

Després de les activitats organitzades a la tarda i la vesprada es faran els concerts de nit al mateix pavelló. El Francesc Almira, tècnic de l’Àrea de Joventut, en destacava haver preparat una oferta musical variada per a moltes edats.

Per la seva banda, la paera en cap de Balaguer, Lorena González, ha agraït la feina de l’Associació de Joves de Balaguer i de l’Àrea de Joventut per treballar per la ciutat i organitzar conjuntament festes com la castanyada, Sant Joan i el Carnestoltes, que donen una bona opció d’oci festiu i nocturn als joves de la ciutat.


Informa: Gerard Díaz Tribó

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.