La Paeria de Balaguer treu a licitació l’adequació i millora del parc infantil del Mont-roig

L’actuació consistirà en la col·locació i ubicació d’una nova zona de jocs infantils, amb l’objectiu de solucionar diferents desperfectes i modernitzar l’espai

La Paeria ha publicat la licitació per a la millora i adequació del parc infantil situat prop de l’escola Mont-roig, el qual estava en mal estat a causa de la manca de manteniment i inversió.

L’actuació consistirà en la col·locació i ubicació d’una nova zona de jocs infantils, amb l’objectiu de solucionar diferents desperfectes i modernitzar l’espai. El projecte contempla el redisseny de l’àrea de jocs per a infants, amb paviment de cautxú, a sobre del qual s’instal·laran els diferents gronxadors i elements de joc. La voluntat de la Paeria és millorar les àrees destinades a l’esbarjo dels infants, i adequar l’accessibilitat per a persones amb mobilitat reduïda.

Així, la intervenció contempla la urbanització amb paviment de cautxú annexat a la zona ja pavimentada, amb la instal·lació de jocs infantils inclusius i accessibles. L’import de la licitació és de 79.999,98 €, IVA 21% inclòs (66.115,68 € sense IVA) i el termini d’execució és de dos mesos a partir de la data de signatura de l’acta d’inici, i comprovació del replanteig d’obra.

D’altra banda, des de la Paeria també es treballa per a la renovació i millora dels paviments d’altres parcs infantils de la ciutat, com per exemple els situats a la plaça Pere Casaldàliga o a l’avinguda dels Països Catalans.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.