El Club Gimnàstica Rítmica de Balaguer es classifica per al Campionat d’Espanya Base

La direcció tècnica del club està molt satisfeta i il·lusionada ja que per primer cop el conjunt infantil s’estrenarà en una competició de caire estatal

 

El dissabte passat el CGRBalaguer va participar en el Campionat classificatori de Catalunya celebrat a Tarragona.

Després d’una bona temporada, el conjunt infantil format per la Natàlia Bergadà, la Júlia Pedra, la Maria Castellano, la Júlia Vidal, l’Ares Pujol i Martina Escolà, ha aconseguit la plaça per poder participar al Campionat d’Espanya Base que tindrà lloc a Saragossa el 22,23 i 24 de novembre.

La direcció tècnica del club està molt satisfeta i il·lusionada ja que per primer cop s’estrenarà en una competició de caire estatal i solidifica el seu projecte esportiu de treball des de la base.

També cal mencionar el bon treball del conjunt juvenil, format per la Nàdia Sanabria, la Laia Bellart, l’Anna Chen Carrera, la Mariona Solana, la Berta Baldomà i l’Ada Castell, que s’ha quedat a les portes d’obtenir la plaça.

La forta competència i una imprecisió al final de l’exercici va suposar la seva desqualificació per als llocs d’accés a la fase final.

El proper cap de setmana també s’estrenaran els conjunts alevins i juniors nivell 4 de Copa Catalana, en el qual lluitaran per aconseguir medalla en les diferents fases. Manresa, Torredembarra i Lleida seran les seus de la Copa Tardor.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.