El CEN Balaguer aconsegueix 17 medalles al Campionat Provincial de Natació i 7 rècords del club

El CEN Balaguer ha quedat tercer en la categoria d’equips al Campionat Provincial de Natació en categoria absoluta celebrat  el passat dissabte a la  piscina de l’INEF Lleida amb  la participació de més d’un centenar de  nedadors dels diferents clubs representants de la província (CN Lleida, CEN Balaguer, INEF Lleida, CN Cervera, i CN Tàrrega).El Club Esportiu Natació Balaguer va aconseguir 17 medalles (5 d’or/3 d’argent/9 de bronze). A nivell individual destaquen els tres campions provincials, en Pere Barbosa amb 6 medalles i el rècord del campionat Provincial en  200 esquena, 400 lliures i 400 estils; la Núria Ortiz amb 4 medalles campiona en 200 papallona i rècord del provincial; i l’Arnau Gracia amb tres medalles campió en els 50 esquena.

Destaquen també les medalles aconseguides per Nil Profitós, Marc Auberni, Roger Sanahuja i Jèssica Però, Emma García i Anna Auberni.

Segons fonts del club, es tracta de molt bons resultats si es té en compte que la competició és absoluta i la majoria de nedadors del CEN Balaguer encara són alevins i infantils.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.