Parlem de Fira Q amb l’alcalde de Balaguer, Josep Maria Roigé

Entrevista a Josep Maria Roigé sobre la Fira Q
Fira Q Balaguer serà l’escenari de la presentació demà del nou logotip i aplicació per a mòbils de Balaguer. Dos elements que, segons l’alcalde de Balaguer, Josep Maria Roigé, contribuiran a renovar la imatge de la ciutat, un canvi imprescindible per posicionar-nos com a pol d’atracció turística, econòmica, cultural o esportiva.El nou logotip de la ciutat recull l’essència d’allò que és la ciutat: tradició i modernitat, dos elements que degut a la llarga història de Balaguer són indissociables. Per aquest motiu, s’ha optat per representar l’skyline de la ciutat amb els elements més característics i que permeten identificar Balaguer a primera vista: Santa Maria, Sant Crist, el Castell Formós, la muralla i els porxos del carrer del Pont. Un skyline que s’ha perfilat amb un traç més modern i estilitzat i una gamma de colors d’acord amb la paleta cromàtica permesa a les façanes del centre històric de Balaguer. Aquesta imatge anirà unida al text Balaguer Sorprèn, i s’anirà adaptant en funció de l’activitat que acompanyi: Balaguer Esports, Balaguer Cultura, Balaguer Comerç…

Així mateix, es presentarà una aplicació de Balaguer per a dispositius mòbils. Es tracta d’una APP, en format BETA, que recull la informació turística i cultural i preparada per incloure l’oferta comercial, d’oci, de restauració i allotjaments. “Aquesta aplicació suposa un salt endavant en la promoció de Balaguer. Som el primer municipi de Lleida en tenir una aplicació pròpia, que permetrà als balaguerins i visitants disposar d’una manera ràpida, fàcil i còmoda d’una guia de la ciutat”, ha dit Roigé. L’aplicació permet visualitzar diverses rutes turístiques i situar-se en el mapa a través d’un servei de geolocalització. Es podrà gaudir d’aquesta aplicació a través de qualsevol dispositiu mòbil amb connexió a internet i GPS.

Tant el logotip com l’aplicació han estat elaborades per l’Ajuntament de Balaguer, fruit de l’esforç i la capacitat d’innovació del seu equip humà, la qual cosa ha implicat que s’hagi fet pràcticament a cost zero.

Cal recordar que Fira Q obrirà demà les portes amb la presència d’uns 150 expositors i desenes d’activitats. L’acte d’inauguració serà a les 12 del migdia a càrrec de la vicepresidenta del Govern, Joana Ortega.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.