Derrota per la mínima del CF Balaguer

Els de la Noguera van perdre per la mínima el passat diumenge al Municipal davant del CE Júpiter (1-2)

El CF Balaguer va perdre per la mínima davant el primer classificat amb un partit molt de tu a tu sense tindre un dominador clar. Els visitants, però, s’avançarien al marcador en una passada a l’espai que Llorenç enviaria al fons de la xarxa després d’una bona driblada al porter.

Els de Josete no van abaixar els braços després del gol, al contrari, es van bolcar en atac per intentar aconseguir l’empat al més aviat possible, al minut 38 va arribar l’ocasió més clara pels locals amb un llançament de falta des de la frontal, que Chiné estavellaria contra el travesser. Pocs minuts després va arribar l’empat, en una rematada a boca de canó d’Andreu Ramos després d’una centrada a pilota parada de Chiné.

A la represa, els de Barcelona es van tornar avançar amb un penal que va transformar Monsó enganyant Alfred. El Balaguer va continuar amb el mateix pla de partit intentant aconseguir l’empat fins l’últim minut sense tenir encert.

Els de la Noguera visitaran en la jornada vinent el camp del Parc U.D l’últim classificat, on tindran l’oportunitat de tornar a sumar de tres.

Informa: Miquel Miras Fusté