- Destacats Portada

La Junta del Club Ciclista Balaguer es renova i encara una nova etapa

Víctor Saiz encapçala la junta, que es compromet a treballar amb il·lusió i dedicació per a seguir fomentant el ciclisme a la nostra ciutat i comarca

El passat divendres els socis del Club Ciclista Balaguer es van reunir en una assemblea extraordinària per a la presentació i votació de la nova Junta Directiva del club.

La nova Junta estarà formada per Víctor Saiz (President), Josep Espigares (Vicepresident), Jordi Ribalta (Tresorer), Rubén Serrano (Secretari), Lluis Vilarasau, Josep Mola, Irene Badia, Edmon Torres, Xavier Sánchez i Sandra Montañez. La proposta de la nova junta va ser aprovada per unanimitat per tots els socis presents.

Amb aquesta decisió, el club afronta una nova etapa de renovació i continuïtat, amb membres que continuen de la junta anterior i incorporant nous integrants, amb l’objectiu de reforçar i impulsar el projecte esportiu que ha caracteritzat el Club Ciclista Balaguer al llarg dels anys.

La nova Junta Directiva es compromet a treballar amb il·lusió i dedicació per a seguir fomentant el ciclisme a la nostra ciutat i comarca, així com a mantenir i millorar les activitats i esdeveniments que organitza el club.

Un dels punts destacats de l’any vinent serà com cada any, la celebració de la Marxa Cicloturista Montsec-Montsec, l’esdeveniment ciclista més important del club, que, a falta de la confirmació definitiva del calendari de la Federació, tindrà lloc el 17 de maig de 2025. Aquesta marxa, que s’ha consolidat com una cita ineludible per als amants del cicloturisme, continuarà sent un dels pilars fonamentals del projecte.

El Club Ciclista Balaguer vol agrair als membres sortints de la junta, el Sisco Caus, el Miquel Canfran, el Josep Capità, l’Antonio Goixart i el Josep Badia Perna pel seu treball, dedicació i compromís al llarg dels anys.

Balaguer Televisió

Compartir
Publicat per
Balaguer Televisió

Missatges recents

Firauto tanca amb èxit la 32a edició

El mercat del vehicle d’ocasió de Balaguer tanca amb èxit la seva 32a edició, tant…

16 hores fa

CONNECTA LLEIDA PIRINEUS 18/10/2024

Cada dia connectem persones, històries i territori. Un programa d’actualitat que recorre Lleida, des de…

16 hores fa

Josep Giralt serà el pregoner de les Festes del Sant Crist 2024

Les Festes del Sant Crist 2024 es van perfilant i a poc més de dues…

20 hores fa

Troben mort un home que ha caigut en una bassa de reg a Torrelameu

Els submarinistes dels Mossos d’Esquadra han trobat aquest dilluns al migdia un temporer que ha…

20 hores fa

Derrota per la mínima del CF Balaguer

El CF Balaguer va perdre per la mínima davant el primer classificat amb un partit…

22 hores fa

Joves programadors participen en la primera Game Jam de Balaguer

Aquests joves d'entre 11 i 15 anys apassionats a les noves tecnologies crearan el seu…

3 dies fa

Aquest lloc web utilitza cookies.