- Destacats Portada

L’àrea d’esports de la Paeria inicia una campanya de reducció de residus a l’organització dels seus esdeveniments esportius.

l’àrea d’esports de la Paeria de Balaguer ha pres la iniciativa de reduir el màxim possible els residus acumulats en l’organització dels seus esdeveniments esportius amb gestió directa.

Un dels principals motius és l’acumulació de plàstic i cartó que genera en el moment de donar les aigües per tal que els esportistes s’hidratin; aquesta iniciativa permetrà reduir en un 66% l’acumulació de residus plàstics i en un 90% l’acumulació de cartó i paper per cada esdeveniment esportiu. Si és cert que, per contra, la gestió de l’aigua i l’avituallament serà una mica més complexa de cara els/les participants de les diferents activitats, és a qui derivem la seva part de responsabilitat per dur el seu envàs per emmagatzematge de beguda sigui un got, una cantimplora o qualsevol envàs reutilitzable.

En l’àmbit logístic el departament d’esports els hi donarà els recursos per tal d’agilitzar els avituallaments a les diferents proves, i s’espera que aquesta iniciativa pugui transmetre la sensibilitat i col·laboració de tothom; per contrapartida es posaran els recursos i efectius per contrarestar les facilitats de l’envàs individual.

Les primeres activitats seran les que es concentraran el present cap de setmana amb la festa de la bici i la 3ermites ; més endavant es passarà la prova de 🔥 amb la cursa de la dona i el projecte de prova durant aquest primer trimestre es finalitzarà amb la gimcana maratoniana, una activitat del primer cicle de primària amb la participació de tots els centres escolars de la ciutat.
Prèviament a cada activitat s’informarà amb la voluntat d’agilitzar i sensibilitzar als/les participants perquè siguin els que ens ajudin a reduir i agilitzar cada una de les proves.

Balaguer Televisió

Missatges recents

Desallotgen dues famílies per un despreniment al barri del Secà

La pluja intensa d'aquest dijous va provocar el despreniment d'un mur al carrer Ponent del…

8 minuts fa

Convocada la quarta edició del Concurs de Vídeos Antialcohol de la Noguera

La Mesa de Salut Jove de la Noguera, integrada per una vintena d’entitats i agents…

19 hores fa

Presentació de la Trail Montroig Extreme de Sant Llorenç-Camarasa

La diputada Sandra Marco; l’alcaldessa de Camarasa, Elisabet Lizaso; el tinent d’alcaldia de Camarasa, Pere…

19 hores fa

Balaguer no tindrà pista de patinatge aquest Nadal

S'apropa Nadal i, per tant, també tot allò que envolta a les festes més esperades…

20 hores fa

CONNECTA LLEIDA PIRINEUS 16/10/2024

Cada dia connectem persones, històries i territori. Un programa d’actualitat que recorre Lleida, des de…

20 hores fa

Trobada d’associacions de dones de la Noguera per commemorar el Dia Internacional de les Dones Rurals

L’Àrea d’Igualtat i Feminisme del Consell Comarcal de la Noguera va organitzar una trobada de…

1 dia fa

Aquest lloc web utilitza cookies.