Categories: Societat

Parlem de Fira Q amb l’alcalde de Balaguer, Josep Maria Roigé

Entrevista a Josep Maria Roigé sobre la Fira Q
Fira Q Balaguer serà l’escenari de la presentació demà del nou logotip i aplicació per a mòbils de Balaguer. Dos elements que, segons l’alcalde de Balaguer, Josep Maria Roigé, contribuiran a renovar la imatge de la ciutat, un canvi imprescindible per posicionar-nos com a pol d’atracció turística, econòmica, cultural o esportiva.El nou logotip de la ciutat recull l’essència d’allò que és la ciutat: tradició i modernitat, dos elements que degut a la llarga història de Balaguer són indissociables. Per aquest motiu, s’ha optat per representar l’skyline de la ciutat amb els elements més característics i que permeten identificar Balaguer a primera vista: Santa Maria, Sant Crist, el Castell Formós, la muralla i els porxos del carrer del Pont. Un skyline que s’ha perfilat amb un traç més modern i estilitzat i una gamma de colors d’acord amb la paleta cromàtica permesa a les façanes del centre històric de Balaguer. Aquesta imatge anirà unida al text Balaguer Sorprèn, i s’anirà adaptant en funció de l’activitat que acompanyi: Balaguer Esports, Balaguer Cultura, Balaguer Comerç…

Així mateix, es presentarà una aplicació de Balaguer per a dispositius mòbils. Es tracta d’una APP, en format BETA, que recull la informació turística i cultural i preparada per incloure l’oferta comercial, d’oci, de restauració i allotjaments. “Aquesta aplicació suposa un salt endavant en la promoció de Balaguer. Som el primer municipi de Lleida en tenir una aplicació pròpia, que permetrà als balaguerins i visitants disposar d’una manera ràpida, fàcil i còmoda d’una guia de la ciutat”, ha dit Roigé. L’aplicació permet visualitzar diverses rutes turístiques i situar-se en el mapa a través d’un servei de geolocalització. Es podrà gaudir d’aquesta aplicació a través de qualsevol dispositiu mòbil amb connexió a internet i GPS.

Tant el logotip com l’aplicació han estat elaborades per l’Ajuntament de Balaguer, fruit de l’esforç i la capacitat d’innovació del seu equip humà, la qual cosa ha implicat que s’hagi fet pràcticament a cost zero.

Cal recordar que Fira Q obrirà demà les portes amb la presència d’uns 150 expositors i desenes d’activitats. L’acte d’inauguració serà a les 12 del migdia a càrrec de la vicepresidenta del Govern, Joana Ortega.

Balaguer Televisió

Missatges recents

Firauto obre les portes de la 32a edició amb 200 vehicles d’ocasió

Firauto ha obert les portes de la 32a edició amb 18 expositors que mostren prop…

14 hores fa

L’escola l’Estel s’endinsa en l’Art Contemporani

L’Escola l’Estel de Balaguer treballa durant aquest curs el projecte “street art” i, per posar…

16 hores fa

L’espectacle de titelles ‘Els Cecs’ arriba a La Mercantil

Els Cecs, de la companyia Urmah, arriba aquest cap de setmana a la sala d'espectacles…

17 hores fa

Augmenten els delictes contra la llibertat sexual i les estafes per internet en l’últim any a Balaguer

Com és habitual cada any, Balaguer ha realitzat la Junta Local de Seguretat. Avui la…

17 hores fa

Àger homenatja els seus padrins en la 40a Festa dels Avis

La Festa dels Avis d’Àger celebra la seva 40a edició i ofereix un bon repertori…

17 hores fa

CONNECTA LLEIDA PIRINEUS 17/10/2024

Cada dia connectem persones, històries i territori. Un programa d’actualitat que recorre Lleida, des de…

18 hores fa

Aquest lloc web utilitza cookies.